Skip to main content
Stadsfeestzaal – Meir 78

+32 3 500 89 59

Offices & Co-working

Ontmoetings- én werkomgeving..

Als flexibele en dynamische mix van kantoorruimtes met co-workingplekken, vergaderruimtes, evenementenzalen en niet te vergeten het kenniscentrum retailhub, biedt RetailDetail in de Stadsfeestzaal precies die ontmoetings- en werkomgeving voor bedrijven.

Dicht bij tal van andere bedrijven die gepassioneerd zijn door retail, FMCG en marcom is het de ideale plek om nieuwe inspiratie op te doen, contacten te leggen en ideeën te laten bloeien.

Ontvang een offerte

Strategische ligging

De nagelnieuwe hub brengt je in de kern van RetailDetail en zijn community, strategisch gelegen op loopafstand van het Centraal Station en met parking op overschot in de buurt. Op de Antwerpse Meir, in het winkelhart van de Benelux, houd je bovendien altijd de vinger aan de pols van wat er leeft en bevind je je pal in het midden van waar het allemaal gebeurt.

Jouw kantoor in het kloppend winkelhart van de Benelux? Wees snel en huur – net als innovatieve start-ups en dynamische sectorgenoten – een van de laatste kantoorunits in de Antwerpse Stadsfeestzaal.

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen?

    * Deze velden zijn verplicht.